-10%
Na zalogi

Avtosedež KINDERKRAFT SAFETY FIX i-SIZE, siv

Avtosedež KINDERKRAFT SAFETY FIX ima ISOFIX sistem in je zasnovan z mislijo na varnost vašega otroka. Primeren je za malčke z višino 76 cm – 150 cm.

122,39  (cena z DDV)

Avtosedež KINDERKRAFT SAFETY FIX i-SIZE 2

SAFETY FIX 2 i-Size je otroški avtosedež, zasnovan z mislijo na varnost vašega otroka. Primeren je za malčke z višino 76 cm – 150 cm (približno od 15 mesecev do 12 let ali 9 – 36 kg).
Avtosedež ustreza najnovejšemu standardu R129  i-Size. V kombinaciji s preprosto namestitvijo v avto (ISOFIX in TOP TETHER) in specializiranimi varnostnimi sistemi je SAFETY FIX 2 i-Size varen avtosedež, ki vam bo služil več let .

Ta sedež se odlično prilagaja tako starejšim kot tudi manjšim otrokom. Ima širok, globok sedež in odstranljiv modularni vložek za manjše otroke. Avtosedež lahko prilagodite sedežu tudi v avtu za še tesnejše prileganje, kar poveča varnost med potovanjem.

Najnovejši standard
SAFETY FIX 2 i-Size ustreza najnovejšemu standardu R129 i-Size, tako da ste lahko prepričani, da je varen otroški avtosedež. Prestal je vse teste trčenja.

Avtosedež, ki vam bo služil leta
SAFETY FIX 2 i-Size raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke stare od 15 mesecev do 12 let (višina 76 – 150 cm, 9 – 36 kg), zato vam bo služil več let.

Varnostni sistemi
Avtosedež je opremljen s sistemom H-GUARD, 3-slojnim vzglavnikom s spominsko peno, ki učinkovito ščiti glavo in vrat. Poleg tega SIDE PROTECT SYSTEM, torej široki in visoki bočni ščitniki, absorbirajo energijo, ki nastane ob udarcu, in jo zadržijo stran od otrokovega telesa.

Enostavna montaža
Avtosedež lahko pritrdite z uporabo ISOFIX in TOP TETHER. Oba mehanizma imata indikatorje pravilne namestitve, kar zmanjša tveganje za nepravilno namestitev avtosedeža v vozilo. Ko pokažejo zeleno barvo – lahko varno nadaljujete pot.

Prilagojeno otroku
Ima širok in globok sedež – idealen za starejše otroke. Za manjše otroke je na voljo modularni vložek.

Popolna prilagoditev avtomobilu
Naklon naslonjala lahko enostavno prilagodite – zahvaljujoč temu se avtosedež še bolje oprime sedeža vozila in je tako še varnejši.

Enostavna nastavitev pasu
Zahvaljujoč sistemu EASY GROW SYSTEM lahko hkrati prilagodite pasove in vzglavnik (12 stopenj). Notranje 5-točkovne varnostne pasove s ščitniki lahko po potrebi skrijete v sedež, ne da bi jih morali odstraniti. SAFETY FIX 2 i-Size ima gumice, ki držijo pasove na mestu, ko otroka položite v avtosedež.

Priročna uporaba
Avtosedež ima odstranljive blazine, ki jih lahko očistite v nekaj trenutkih. Material je zračen, zaradi česar bo vašemu otroku udobno pri vožnji v vročem vremenu. Poleg tega ima avtosedež SAFETY FIX 2 i-Size dodatno mehko peno v sedežu. Tudi dolga potovanja za vašega otroka ne bodo predstavljala težav.

Material blazin: poliester

Dimenzije: 60,5 – 82,5 cm x 44 cm x 49 cm (višina, širina, globina).
Teža sedeža: 7,75 kg