Na zalogi

Čistilni robčki Bambo Nature

Robčki Bambo Nature imajo nov svež videz. Poleg novega videza ima embalaža novo zapiranje, kjer smo zmanjšali uporabo plastike.

1,99  (cena z DDV)

Na zalogi

Robčki Bambo Nature imajo nov svež videz. Poleg novega videza ima embalaža novo zapiranje, kjer smo zmanjšali uporabo plastike. Poleg tega so še vedno enaki okolju prijazni in dermatološko preizkušeni.

Otroški vlažni čistilni robčki Bambo Nature so nepogrešljivi na vsaki previjalni mizi, v vsaki torbi, torbici, potovalki, košari za piknik – kamorkoli se z dojenčkom odpravite. Naši vlažni čistilni robčki so prijazni do kože in izdelani iz mehkega, trajnostnega netkanega materiala. Uporabljate jih lahko za čiščenje celega telesa. So dermatološko testirani in ne vsebujejo parfumov in barvil.  Predstavljajo dobro alternativo vodi in milu. Robčki so veganski izdelek in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, temveč le naravne in ekološke sestavine pridobljene iz rastlin.

So skladni s certifikacijskimi standardi »ECOCERT Cosmos«, ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavljajo trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in za okolje.

Količina: 80 robčkov v paketu