Ni na zalogi

Frizbi AEROBIE leteči obroč

Frizbi Aerobie – obroč, ki leti 2 x dlje, ter je enostaven in lahkoten za metanje. Primeren za otroke starejše od 5 let.

9,49  (cena z DDV)

Ni na zalogi

Frizbi AEROBIE

Frizbi oziroma leteči obroč Aerobie. Obroč leti 2 x dlje kot konvencionalni obroči – daljša razdalja, ter je enostaven in lahkoten za metanje. Na voljo v več barvah.

Leteči obroč Aerobie Sprint ima odlične značilnosti letenja, leti naravnost in 2 x dlje kot navadni leteči krožniki. Namenjen je metanju v manjših prostorih (parki, igrišča, plaže, kampi), priporočljiv pa je za otroke, starejše od 5 let. Zahvaljujoč svoji edinstveni konstrukciji frizbi AEROBIE enakomerno pluje v zraku – kot da leti med nevidno plastjo ledu. Ta učinek deluje tudi pri različnih hitrostih metanja. Rob obroča je izdelan iz mehkejše gume, kar pomeni, da se lahko udobno ujame in se brez poškodb zlahka odbije od ovir. Igra z obročem je namenjena paru ali skupini ljudi – prepovedano pa je metati v oči, obraz drugih oseb ali živali.

Lastnosti:

    • blagovna znamka SPIN MASTER
    • primerno za otroke starejše od 5 let
    • različne barve

Barva, ki vam jo pošljemo je naključna.

Mečite ga samo svojemu lovilcu v dobro osvetljenem območju brez ovir. Ne mečite poškodovanega ali spremenjenega obroča, saj to lahko vodi v poškodbe.