Na zalogi

Gugalnica DENIS, modra

Plastična gugalnica DENIS – za polno veselja na domačem igrišču je tu gugalnica iz kvalitetne plastike za naše najmlajše.

19,99  (cena z DDV)

Plastična gugalnica DENIS modra

Za polno veselja na domačem igrišču je tu gugalnica iz kvalitetne plastike za naše najmlajše. V njej se bodo prav hitro veselo gugali že čisto mali otroci. Plastična gugalnica DENIS je primerna do starosti 3 let oziroma do maksimalne teže, ki je 19 kg.

Lastnosti:

  • dimenzija gugalnice: 31 cm x 36 cm x 38 cm
  • namenjena otrokom od 18 – 36 mesecev starosti
  • primerno za težo do 19 kg
  • dolžina vrvi: 150 cm
  • hupa na gugalnici
  • gugalnica je na voljo v različnih barvah

Plastična gugalnica je enostavna za montaža in bo otrokom nudila polno zabave. Odporna plastika bo dolgo obstala, njeno življenjsko dobo pa boste podaljšali še bolj, če boste gugalnico pospravili in jo umaknili na suho. Različne vremenske razmere niso najbolj idealne za ohranjanje vizualno lepe gugalnice in njene vzdržljivosti.

Vrv na gugalnici je dolga 150 cm in jo boste lahko prilagodili željeni dolžini, da bo kolikor le lahko ustrezala višini otroka ali ogrodja na katerega boste gugalnico obesili.

Zaradi oblike gugalnice bo guganje za otroka prijetno in varno. Naslonjalo je dovolj visoko, da se otrok lahko prijetno nasloni in uživa v guganju. Ograjica spredaj je fiksna in bo poskrbela, da bo guganje varno.

Plastična gugalnica DENIS je na voljo v različnih barvah: rumena, rdeča, roza, zelena, modra.