Na zalogi

Lahko noč, lisica – kartonka

Lahko noč, samorog – čudovita kartonka z lučko. Otroci bodo navdušeni nad malce drugačno knjigo.

16,90  (cena z DDV)

Lahko noč, lisica

Čudovita nova kartonka. V kartonki je lučka (luna in zvezde svetijo), kar bo otrokom še bolj zanimivo.
Luna in zvezde že svetijo na nebu, ko lisička opazi, da se je izgubila!
Pridruži se ji med tavanjem po gozdu, kjer sledi padlemu listju in išče pot do svojega doma in tople postelje.

Vklopi stikalo na zadnji strani, da zasijejo luna in zvezdice.

Lasnosti:

  • knjiga kartonka
  • trda vezava
  • dimenzije knjige: 22.5 cm x 19.5 cm
  • založba HIŠA KNJIG
  • iz iste zbirke je tudi knjiga z naslovom: LAHKO NOČ, LISICA

Knjiga je vedno dobra izbira. Idealno darilo, ki ga bodo veseli tudi starši. Stvar, ki je večna in, ki bo iz roda v rod lahko navduševala nove uporabnike.

 

RECENZIJA MOJ MALČEK:

Kartonka z vgrajeno luno in zvezdicama, ki se lahko resnično prižgejo, da razsvetlijo nočno nebo na ilustracijah, pripoveduje prikupno zgodbico za lahko noč. Ko zasveti luna, mala lisica opazi, da se je v domačem gozdu izgubila. (Brez skrbi, na koncu bo našla pot domov.) Zgodba spremlja njeno pot mimo spečega zajca in njegovega mladiča. Zaspala sta na toplem listju. Lisička se odpravi mimo spečih naprej po poti, posuti z listjem in kmalu naleti na medveda. Tudi veliki in mali medved že spita. Toda njun dom ni lisičkin dom.

Njen dom je veliko manjši. Lisička se odpravi dalje po gozdni poti … Zgodba Rebecce Weerasekera in ilustratorja Michaela Buxtona sugestivno ponavlja prizore spečih, odrasle živali in njenega mladička, dokler mala lisička, ki se ji že zapirajo oči, ne pridrobenclja do svojega doma. Tam ji očka lisjak zamrmra lisičjo uspavanko … Knjiga je kot nalašč za vse male lisičke in lisjačke, ki zvečer potrebujejo nekaj prijetnega mrmranja, da laže utonejo v sen. Toplo priporočam!  (Predstavitev: Maja Črepinšek)