-15%
Na zalogi

LEOKID® zračna podloga 3D, Heather

LEOKID® zračna podloga Leokid proti potenju, ki diha in pomaga preprečiti, da bi bil hrbet dojenčka ali malčka moker, ko je zunaj vroče.

29,66  (cena z DDV)

Na zalogi

LEOKID® zračna podloga, Heather

Otroška zračna podloga Leokid proti potenju, ki diha in pomaga preprečiti, da bi bil hrbet dojenčka ali malčka moker, ko je zunaj vroče.

Podloga za v voziček je izdelana po edinstveni tehnologiji. V notranjosti je 3D mreža, ki ustvarja zračni prostor za kroženje zraka med otrokovim hrbtom in sedežem. Na zunanji strani so nežna vlakna, ki se hitro posušijo in pomagajo odstraniti vlago.

Notranja stran ima silikonsko prevleko proti zdrsu, da prepreči zdrs v otroškem vozičku ali v avtomobilskem sedežu.

Eleganten dizajn spremlja več edinstvenih barv in vzorcev. Je odličen pripomoček tako na sprehodih po mestu, kot tudi na potovanjih. Podloge so univerzalne in tako primerne za vse modele otroških vozičkov – športnih delov in marela vozičkov ter za uporabo v  avtosedežu.

Zračna podloga proti potenju je primerna za uporabo od otrokovega 6. meseca naprej.

Lastnosti:

  • Velikost: 71 cm x 47 cm
  • Dolžina: lahko jo nastavite z elastičnimi trakovi, ki povezujejo glavni del podloge z vzglavnikom.
  • Uporaba: otroška podloga je univerzalne oblike. Podloga je dobra za uporabo v katerem koli avtosedežu, otroškem vozičku, kolesarskem sedežu ali otroškem visokem stolčku za hranjenje.

Podloga ima dva elastična trakova s plastičnimi kavlji za enostavno pritrditev na voziček.

Material:

  • 100% poliester

Vsi uporabljeni materiali so ekološki in hipoalergeni. Izdelek ima potrdilo o skladnosti z mednarodnim standardom OEKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja skladnost z okoljskim standardom, ker dojenčki potrebujejo posebno zaščito.

Nega:

  • Pred prvo uporabo podlogo ustrezno operite.
  • Primerno za pranje v pralnem stroju pri 40°C.
  • Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju.
  • Ne uporabljajte belila in ne likajte.

Ultra tanka vlakna obloge se hitro posušijo. Prav ta tehnologija razlikuje LEOKID 3D zračne podloge od bombažnih podlog, rjuh in tetra plenic, ki se ne spopadejo vedno uspešno s tem, da otrokov hrbet ostane suh.