Na zalogi

Lesena senzorična tabla, ROZA

Lesena senzorična tabla je inovativna igrača, ki spodbuja otrokov senzorični razvoj in kreativnost. Izdelana iz kakovostnega lesa.

59,99  (cena z DDV)

Lesena senzorična tabla

Lesena senzorična tabla je inovativna igrača, ki spodbuja otrokov senzorični razvoj in kreativnost. Izdelana iz kakovostnega lesa. Z različnimi aktivnostmi, ki otroku omogočajo raziskovanje in odkrivanje novih zaznavnih izkušenj.

Senzorična tabla vključuje tudi druge zanimive elemente. Vrvne zanke, gumbe, zakovice ali magnetne elemente, ki omogočajo otroku izvajanje različnih motoričnih aktivnosti. Otrok lahko premika različne elemente, kar spodbuja razvoj finih motoričnih sposobnosti.

Lesena senzorična tabla je tudi odlična igrača za razvoj otrokovega jezika in kognitivnih sposobnosti. Starši ali vzgojitelji lahko uporabijo tablo za različne igre. Prepoznavanje oblik, štetje ali razvrščanje predmeto. To spodbuja otrokov razvoj logičnega mišljenja in komunikacije.

S svojo trajnostno izdelavo, lesena senzorična tabla omogoča okolju prijazno igro, hkrati pa zagotavlja varnost in vzdržljivost za dolgotrajno uporabo.
Zanimiva tabla bo malčkom nudila polno zabave in novega znanja.

Skupaj z vsemi svojimi senzoričnimi in kognitivnimi koristmi, lesena senzorična tabla predstavlja izjemno igračo. Spodbuja otrokov razvoj na zabaven in interaktiven način.

Lastnosti:

  • lesena tabla s polno aktivnostmi
  • igrača po navdihu MONTESSORI
  • tabla vsebuje: zip zaponko, vrtljiva kolesca, zapahe, uro s kazalci, stikalo za luč in še kaj
  • dimenzija table: 50 cm x 37,50 cm x 5 cm