Na zalogi

Leseni stolp lisička, TOOKY TOY

Leseni stolp lisička – ta igrača bo prinesla polno zabave in pripomogla k razvoju otrokovih motoričnih spretnosti.

15,86  (cena z DDV)

Leseni stolp lisička

Predstavljamo vam očarljivo igračo – leseni stolp lisička! Ta igrača bo prinesla polno zabave in pripomogla k razvoju otrokovih motoričnih spretnosti. Leseni stolp  je čudovit in barvit stolp, ki bo otroke navdušil s svojo edinstveno obliko in funkcionalnostjo.

Igrača je izdelana iz visokokakovostnega lesa in oblikovana v obliki prikupne lisičke. Vsak kos stolpa je pobarvan s prijetnimi barvami, ki privabljajo otrokovo pozornost in spodbujajo vizualni razvoj. Leseni stolp je trpežen in varčen z naravnimi materiali, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in prijaznost do okolja.

Stolp je sestavljen iz več kosov različnih oblik in velikosti, ki jih je potrebno sestaviti v stabilen stolp. Otroci se bodo zabavali in hkrati razvijali motorične spretnosti, ko bodo poskušali sestaviti stolp in doseči ravnotežje med posameznimi kosi. Sestavljanje stolpa spodbuja tudi razmišljanje in logično sklepanje, saj otroci iščejo najboljšo strategijo za ustvarjanje stabilne strukture.

Poleg sestavljanja stolpa, lahko otroci ustvarijo tudi različne oblike in strukture z uporabo posameznih kosov igrače. Ta ustvarjalna svoboda spodbuja otrokovo domišljijo in kreativnost. Lahko se igrajo sestavljanje različnih geometrijskih oblik ali celo ustvarijo svoje male arhitekturne mojstrovine.

Lastnosti:

  • komplet vsebuje 7 kosov za zlaganje
  • set vsebuje 4 lesene koščke, 2 obroča iz tekstila in lisičko
  • barvita lesena igrača
  • trpežni in varni materiali
  • izjemna kakovost
  • primerno za starost: od 12 mesecev dalje
  • blagovna znamka: TOOKY TOY

 

Leseni stolp je primeren za otroke od 1. leta starosti dalje. Igrača je varna in brez ostrih robov, kar omogoča brezskrbno igro. Otroci bodo uživali v izzivih sestavljanja in raziskovanju različnih možnosti, ki jih ponuja ta edinstvena igrača.

Če iščete igračo, ki bo otroku nudila izzive, spodbujala motorične spretnosti in razvijala domišljijo, je ta leseni stolp prava izbira. Pripeljite naravne materiale in zabavo v otrokov svet igre ter opazujte, kako se otrok s to čarobno igračo razvija in zabava!