Na zalogi

Moje gore, kartonka

Moje gore – čudovita knjigica kartonka, ki vas bo prepričala s svojo minimalističnostjo. Skromna knjiga, ki vam bo na koncu dala ogromno.

12,90  (cena z DDV)

Moje gore

Kdo se pase na travniku? Kdo se vzpenja na goro in s čim se peljemo po snegu? Z interaktivno kartonko kvalitetne izdelave, Moje gore, otrok spoznava gorski svet. Na ilustracijah so z velikimi tiskanimi črkami poimenovane gorske živali, rastline in plodovi. Na vsaki strani je v karton vstavljen tudi drsnik, ki je prilagojen malim prstkom, in otroku zagotavlja dodatno animacijo ob branju ali poslušanju.

Čudovita knjigica, ki vas bo prepričala s svojo minimalističnostjo. Skromna knjiga, ki vam bo na koncu dala ogromno. Enostavne ilustracije, jasen prikaz in kakovostne trdne strani bodo poskrbele, da se bo knjiga brala dolgo časa.
Iz iste zbirke boste našli tudi druge podobne knjige, a seveda z drugo tematiko. Poučno in zabavno za naše najmlajše. Odlično darilo, ki ostane za vedno.

Kartonka je namenjena vsem otrokom, ki se ob učenju radi tudi zabavajo. Še posebej pa je primerna za tiste, ki se učijo rokovanja s knjigo in branja velikih tiskanih črk.

Lastnosti:

Ilustrator: Nathalie Choux
Tip knjige: Kartonka
Dimenzije (Š x V): 17 X 17 cm
Vezava: Trda
Teža: 350 g
Število vseh strani: 12