Na zalogi

Moji gasilci, kartonka

Moji gasilci – udovita knjigica kartonka, ki vas bo prepričala s svojo minimalističnostjo. Skromna knjiga, ki vam bo na koncu dala ogromno.

12,90  (cena z DDV)

Moji gasilci

Kaj je na gasilskem tovornjaku? S čim gasilec pogasi požar? Znaš pimenovati predmete, ki jih uporabljajo gasilci? Z interaktivno kartonko kvalitetne izdelave, Moji gasilci, otrok spoznava poklic gasilca. Na ilustracijah so z velikimi tiskanimi črkami poimenovani gasilski predmeti in aktivnosti. Na vsaki strani je v karton vstavljen tudi drsnik, ki je prilagojen malim prstkom, in otroku zagotavlja dodatno animacijo ob branju ali poslušanju.

Čudovita knjigica, ki vas bo prepričala s svojo minimalističnostjo. Skromna knjiga, ki vam bo na koncu dala ogromno. Enostavne ilustracije, jasen prikaz in kakovostne trdne strani bodo poskrbele, da se bo knjiga brala dolgo časa.
Iz iste zbirke boste našli tudi druge podobne knjige, a seveda z drugo tematiko. Poučno in zabavno za naše najmlajše. Odlično darilo, ki ostane za vedno.

Kartonka je namenjena vsem otrokom, ki se ob učenju radi tudi zabavajo. Še posebej pa je primerna za tiste, ki se učijo rokovanja s knjigo in branja velikih tiskanih črk.

Lastnosti:

Ilustrator: Nathalie Choux
Tip knjige: Kartonka
Dimenzije (Š x V): 17 X 17 cm
Vezava: Trda
Teža: 350 g
Število vseh strani: 12