-10%
Ni na zalogi

Otroška samokolnica ROLLY TOYS, rdeča

Otroška samokolnica z zelo stabilnim koritom s plastičnimi ročaji odpornimi proti drsenju in trdimi plastičnimi kolesi.

In tu je še večja otroška samokolnica ROLLY TOYS, s katero se bodo otroci počutili kot pravi vrtnarji. Kakovostna otroška samokolnica bo poskrbela za dolgotrajno uporabo različno starih otrok. Naj otroci uživajo na vrtu in pomagajo kot pravi vrtnarji! Samokolnica je na voljo v različnih barvah.

Imate tudi vi doma malega pomagača, ki bi rad bil prisoten pri vsakem odraslem opravilu? Pa naj pomaga in se tako tudi počuti. Namesto plastičnih igrač je tu kakovostna kovinska samokolnica, ki se bo otroku zdela kot prava. Pa saj tudi je! Le malo manjša kot za odrasle.

Lastnosti:

  • otroška samokolnica z zelo stabilnim koritom s plastičnimi ročaji odpornimi proti drsenju in trdimi plastičnimi kolesi
  • idealna za uporabo na vrtu ali na pesku
  • nosilnost tovora: do 25 kg
  • primerno za starost: od 2,5 let naprej
  • teža izdelka: 2 kg
  • dimenzija izdelka: 80 cm x 41 cm x 38 cm

ROLLY TOYS se lahko pohvali z odlično kakovostjo in zares super izdelki za otroke. Cenovno dostopni izdelki navdušijo tudi po izgledu. Preverite ponudbo traktorjev na pedala in drugih igrač ROLLY TOYS, ki bodo vašim otrokom naredile igro še bolj prijetno in zanimivo.

Zavezanost podjetja Rolly Toys, da proizvaja in razvija svoje izdelke v Nemčiji, se je izkazala za produktivno in dokazano. Izdelki z oznako »izdelano v Nemčiji« imajo še vedno trden ugled pri trgovcih na drobno in potrošnikih, njegova priljubljenost v Nemčiji in v tujini celo narašča.