New
Na zalogi

Otroški set posodic ECOIFFIER

Otroški set posodic ECOIFFIER iz kakovostne plastike, za otroke od starosti 18. mesecev dalje.

22,99  (cena z DDV)

Otroški set posodic ECOIFFIER

Odličen set za igro. Veliko dodatkov za igro v kuhinji.

Ta otroški set posodic francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja odlično igračo za otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo kuharje.
Set posode za kuhinjo sestavlja 35 delov. Jedilni set je sestavljen iz velikih in majhnih krožnikov, skledic, kozarčkov, skodelic, žličk, vilic in nožkov. Z jedilnim setom Écoiffier se bodo otroci igrali pripravljati hrano in pogrinjati mizo zase in svoje najbližje. Čudovite nežne barve. Set je shranjen v priročno škatlo. Tako lahko otroci po vsakodnevni zabavi pripomočke pospravijo nazaj v škatlo, zaradi česar bodo imeli v sobici vedno red.

Lastnosti:

  • set zajema 32 delov
  • kakovostna plastika
  • primerno za starost od 18 mesecev dalje
  • priročna škatla za shranjevanje
  • škatla s kuhinjskim motivom je primerna tudi za nadaljnjo igro

Otroški set posodic spada v kolekcijo igrač Vert Azur, ki je okolju prijazna, zapakirana v 100 % reciklirane kartonske embalaže in varna za otroško igro, saj ne vsebuje škodljivih snovi. Izpolnjuje najvišje evropske standarde, zato so igrače primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.