Na zalogi

Pletena odejica DINO, STEPHEN JOSEPH

Pletena odejica DINO. Nežna, mehka, zračna in ravno prav raztegljiva fino pletena odejica bo nudila vašemu dojenčku popolno udobje med počitkom ali med igro.

40,99  (cena z DDV)

Pletena odejica DINO

Čudovite odejice priznane blagovne znamke STEPHEN JOSEPH.

Nežna, mehka, zračna in ravno prav raztegljiva fino pletena odejica. Vašemu dojenčku bo nudila popolno udobje med počitkom ali med igro. Zaradi prijetnega bombažnega materiala bo odlično služila v vseh letnih časih.
Odlično darilo za novorojenčka. Uporabno darilo, ki bo lahko za vedno ostalo za spomin. Kakovostni materiali bodo poskrbeli, da bo odejica dolgo ohranjala svoj prvoten izgled kljub večkratnim pranjem.

Material: 100% bombaž
Velikost: 76 cm x 101 cm

Pletena odejica DINO v čudovitih zemeljskih barvah. Na voljo so tudi različni drugi motivi in barve. Odejice za oba spola in za različne želje. Blagovna znamka STEPHEN JOSEPH poskrbi za barvitost in igrivost izdelkov kateri so še posebej priljubljeni med našimi najmlajšimi.

Strojno pranje na hladni temperaturi ( nežen detergent in nizki vrtljaji). Ne belite, ne namakajte in ne drgnite. Ne zvijajte in ne ovijajte.
Da bodo odejice ohranile obliko, priporočamo naravno sušenje, saj lahko sušenje v stroju povzroči nesorazmerno krčenje. V primeru, da je odejica izgubila obliko jo lahko povrnete nazaj z raztegovanjem v mokri obliki in jo nato naravno posušite.
Likajte na hrbtni strani.