In stock

Pomisli / Imagine – John Lennon

12,90  (cena z DDV)

21. septembra, je v slovenščini izšla slikanica Pomisli – v slovenščino prepesnjena pesem Johna Lennona Imagine z igrivimi ilustracijami Jeana Julliena, ki je ustvaril glavnega junaka – goloba, ki širi sporočilo miru. Izziv prepesnjenja legendarne pesmi o miru v slovenščino je sijajno uspel Milanu Deklevi.

Slikanica je odlična izbira, da jo kupite za svojega otroka ali kakšnemu odraslemu za darilo. Številni starši in drugi, ki skrbijo za otroke, se zavedajo, da so knjige učiteljice življenja, in posvečajo skrb njihovi izbiri.

Pridruži se malemu golobu na poti okrog sveta in mu pomagaj zasejati seme miru in prijateljstva med vsemi pticami, ne glede na barvo, obliko in velikost. Te nepozabne knjige, ki je nastala v sodelovanju z organizacijo Amnesty International in sloni na nesmrtni pesmi Johna Lennona, ni strah pomisliti, da bo svetu zavladal mir.

Trda vezava, 24,0 x 27,5 cm, 32 strani.

Odlična literatura – od slikanic do poezije – lahko spremeni razmišljanje, razširi obzorja in nam pomaga razviti empatijo. Z empatijo pa pride samozavest, da se postavimo za svoje pravice in pravice drugih – in dosežemo spremembo!

“Pesem Pomisli vsebuje močno spoznanje, izvirajoče v brezmejni ljubezni do človečnosti in skupne prihodnosti.” – Yoko Ono Lennon