Na zalogi

Poskočni beli SAMOROG

Skakalni samorog za pravo zabavo vašega malčka na prostem ali kje drugje.

19,99  (cena z DDV)

Gumijasti samorog za skakanje nudi otroku polno zabave! Skakač samorog je narejen iz trpežne, certificirane gume, tako da ni nevarnosti, da bi se med igro zlomil. Gumijasti mostiček nima gibljivih delov, zaradi česar je odporen na najbolj brezskrbno ravnanje. Skakač je primeren za igranje znotraj in zunaj – le napihnite ga s črpalko, pritrjeno na set, in že je pripravljena! Gumijasti skakalec je odličen za darilo. To je odlična zabava doma, na vrtu in na plaži.

Samorog za skakanje je namenjen otrokom od 3. leta starosti. Pakiran v eko embalaži v setu pa prejmete samoroga, ki napolnite s priloženo pumpo.

ZAGOTOVITEV
Gumijasti mostički za otroke so narejeni iz zelo trpežne, nestrupene gume, ki ustreza evropskim varnostnim standardom (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free).
Skakač je oblikovan tako, da otrok trdno in varno sedi na njem. Mehke štrleče vogale je enostavno držati, njegova površina pa omogoča varen oprijem. N

Otroški razvoj
Samorog za skakanje zelo dobro razvija otrokove motorične funkcije. Podpira koordinacijo rok in nog, razvija ravnotežje in krepi mišice.

Enostavno čiščenje
Uporabljeni material je zelo enostavno očistiti tudi po igrah na prostem. Umazanijo obrišite le z vlažno krpo.

Tehnični podatki:
Primerno za starost: 3+
Največja obremenitev: 40 kg
Potrdila: EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Brez