Samo še 1 na zalogi

Rolka Lascal Buggy Board, rdeča

79,99  (cena z DDV)

Samo še 1 na zalogi

Kaj storiti, ko je starejši otrok utrujen in bi se rad vozil? Enostavno spustite nedrsečo desko BuggyBoard Maxi in v sprehodu boste uživali vsi!
Pametna, univerzalna in za uporabo izjemno prijazna nedrseča deska BuggyBoard Maxi se zlahka prilega vašemu vozičku in tako utrujene malčke varno in praktično vozi naokoli.

Idealno za utrujene malčke

Nedrseča deska BuggyBoard je varno nameščena med obe roki vozička in tako zagotavlja udoben prevoz vašega otroka tudi v množici in na zelo prometnih območjih. Ko bo vaš otrok preveč utrujen, da bi hodil, ali ko se vam bo mudilo, vam bo BuggyBoard olajšal delo.

Varno in zanesljivo

Velika protizdrsna površina, stranski zaščitni okvir in trdna, udobna deska omogočajo, da med vožnjo vaš otrok ostane stabilen in varen. Kadar BuggyBoard ni v uporabi, ga lahko enostavno zložite oz. dvignete ob voziček. Deska je idealna za otroke, težke do 22 kg in stare od 2 do 6 let.

Ali desko BuggyBoard Maxi lahko namestim tudi na moj voziček?

Preprost sistem za pritrditev omogoča pritrjevanje na več kot 99 % vseh vozičkov, vključno z vozički za dvojčke, trokolesniki ipd., ki so trenutno dostopni na trgu. Če se želite prepričati, da je nedrseča deska BuggyBoard Maxi primerna tudi za vaš voziček, poglejte na www.buggyboard.info.

Udobno in preprosto

Nedrseča deska BuggyBoard Maxi ima veliki kolesi, kar pomeni, da je visoko odmaknjena od tal. To omogoča lažjo hojo za vozičkom oz. za desko BuggyBoard Maxi. Vzmetenje koles pa poskrbi za večje udobje vseh – tako otroka, ki se vozi na deski, kot otroka, ki sedi v vozičku.