1 na zalogi

Stolček za hranjenje PEG PEREGO, Prima Pappa, mint

157,99  (cena z DDV)

1 na zalogi

Prima Pappa Follow me je nova, izboljšana verzija najbolj slavnega stolčka za hranjenje vseh časov. Majhen in lahek stolček za hranjenje, ki ponuja vse lastnosti in kvalitete večjih. Že v prvih dneh življenja novorojenčka ga lahko uporabite kot udoben ležalnik, kmalu pa bo postal praktičen stolček za hranjenje. Sčasoma se pladenj lahko odstrani in stolček bo služil kot pravi stol, na katerem bo otrok enakovredno sedel za mizo. Zaradi nove lastnosti – štirih koles – ga lahko prosto premikate po prostoru. Skladen je s pravkar izdanim novim Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Majhen stol z veliko sposobnostmi

Prima Pappa Follow me je ultra lahek in majhen stolček za hranjenje, ki ga zahvaljujoč 4 kolesom lahko preprosto premikate po vašem domu. Ne glede na lahkost pa je zelo udoben za otroke in primeren tudi za novorojenčke.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Sprva ležalnik, nato stolček za hranjenje

Primeren je že za novorojenčka, sprva kot udoben ležalnik, nato kot stolček za hranjenje ali igranje in nato še kot veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Prima Pappa Follow me je izdelana skladno s pravkar izdanim novim Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.