-15%
Na zalogi

Moja super pobarvanka

Moja super pobarvanka našim najmlajšim prinaša obilico zabave. Natisnjena na kvalitetnem, nekoliko tršem papirju.

5,91  (cena z DDV)

Moja super pobarvanka našim najmlajšim prinaša obilico zabave. Otroci bodo uživali ob barvanju obrisov sadja, ljudi, ki opravljajo različne poklice, ptic in drugih živali. Pri vsakem od njih je tudi že pobarvana risba – temu predlogu otroci lahko sledijo ali pa obris pobarvajo čisto po svoje.

Ta pobarvanka bo na zabaven način otroke spodbudila h kreativnosti in pozitivno vplivala na razvoj njihovih finomotoričnih spretnosti. Prav tako pa se bodo z barvanjem učili novih besed, saj so vsi obrisi poimenovani.

Mehka vezava, 21 x 28 cm, 128 strani.

RECENZIJA IZ REVIJE MOJ MALČEK:
Velika pobarvanka (format A4) je natisnjena na kvalitetnem, nekoliko tršem papirju, ki se lepo barva z voščenkami in z barvicami v svinčniku, pa tudi s flomastri. Razdelejena je na štiri teme: ptice, sadje, poklici in živali. Teme ponujajo različno težavnostno stopnjo barvanja. Najlažja stopnja je sadje z velikimi, enobarvnimi ali dvobarvnimi ploskvami, najtežja pa poklici z veliko podrobnostmi in barvami ter manjšimi površinami. Vsaka podoba je natisnjena levo v barvah in desno črno belo.