Samo še 1 na zalogi

SWIMFIN plavut morskega psa, antracit

SWIMFIN plavut za popolno vodno doživetje in za izboljšanje plavalnih veščin. SwimFin deluje v harmoniji z vašim telesom in vam pomaga ohranjati naraven položaj plavanja. 

44,99  (cena z DDV)

Samo še 1 na zalogi

SWIMFIN plavut morskega psa antracit

SWIMFIN plavut za popolno vodno doživetje in za izboljšanje plavalnih veščin. SwimFin deluje v harmoniji z vašim telesom in vam pomaga ohranjati naraven položaj plavanja.

SwimFin dobro deluje za otroke, ki naredijo prve korake v vodi. Super je tudi pri malih plavalcih, ki izpopolnjujejo svoje sposobnosti. Prav tako je uporabna celo pri naprednih plavalcih, ki želijo izboljšati svojo tehniko.

Pri učenju plavanja je občutek varnosti izjemno pomemben. Plavut SwimFin jo bo vašemu otroku zagotovila na vsaki stopnji učenja.

Lastnosti:

 • SWIMFIN plavut morskega antracit
 • izjemen pripomoček za učenje plavanja
 • komplet zajema plavut in dva pasova
 • primerno za okvirno starost od 2. do 6. leta
 • primerno za otroke od 15 kg naprej (a se prakticira uporaba tudi že pri dojenčkih!)
 • ustreza vsem mednarodnim standardom za varnost otroka
 • SWIMFIN plavut v sozvočju s telesom
 • plavut omogoča popolnoma proste roke
 • omogoča plavanje različnih tehnik
 • različne barve
 • plavalni pripomoček in igrača ob enem

 

SwimFin navdihuje in spodbuja zabavo. Otroci s SwimFin na hrbtu postanejo bolj aktivni, pripravljeni na igro, eksperimentiranje in igro v vodi. SwimFin jim daje občutek varnosti, spodbuja njihovo domišljijo in jih tako motivira za učenje.

Najpomembnejše stvari, ki jih morate vedeti o SwimFin:

 • Več kot je SwimFin pod vodo, večjo podporo bo zagotovil .

To pomeni, da, ko je vaš otrok skoraj pokonci je plavut skoraj popolnoma pod vodo za maksimalno podporo.
Bolj kot je vaš otrok vodoravno, bolj SwimFin »štrli« nad vodno gladino. Tako zagotavlja vse manj podpore. Otrok nato vedno bolj samostojno plava.

 • SwimFin je treba nositi na zgornjem delu hrbta, nad težiščem. Pravilno nošena plavut otroka ne bo kotalila naprej, ampak ga bo “obesila” v vodo.
 • SwimFin plavuti ni treba napihovati ali polniti. Ni nevarnosti predrtja kot pri napihljivih izdelkih. Ni potrebe po dodatni podpori, kot so plavalni rokavčki, plavalni telovnik in podobni dodatki.

SwimFin je edinstven – deluje za ljudi vseh starosti. Je za osebe z različnimi sposobnostmi. Omogoča, da se naučite plavati v katerem koli slogu.

Kaj se torej zgodi, če je otrok star 5 let, vendar tehta 33 kg? Je SwimFin pravi zanj? Lahko rečemo le, da imamo povratne informacije uporabnikov z vsega sveta, ki potrjujejo, da je primeren za otroke vseh starosti.

Ustvarjalec SwimFin Kevin Moseley je visok 1,87 cm ter težak okoli 90 kg. Ko je SwimFin preizkusil tudi na sebi je brez težav ostal na površini vode.

 

SwimFin – ultimativni pripomoček za plavanje. Swimfin je nova tehnika, ki se je v nekaj letih razširila v 80 državah. Uporabljajo ga plavalne šole po celem svetu, med drugimi tudi pri nas! G-rega, Atlantis, PK Koper, Plavalna akad. Ilirija, Jack Šport in drugi ga uporabljajo na svojih plavalnih tečajih in ga tudi priporočajo. Priporoča ga tudi: Un. States Swim School Ass. (USSA). Ustreza vsem mednarodnim standardom varnosti za otroka.

V nasprotju z rokavčki, ki držijo otroka pokončno v vodi – Swimfin plavut deluje v sozvočju s telesom. V primerjavi z vsemi ostalimi plavalnimi pripomočki (obroči, rokavčki, črvi, jopiči, bodyboard) ima Swimfin veliko prednost. Otrok ima pri plavanju popolnoma proste roke. Izjemen plavalen pripomoček je primeren za učenje žabice, kravla, plavanja na hrbtu, delfinčka itd.

Otrok, ki se boji vode se ne bo mogel upreti igri vloge delfinčka :). Občutek varnosti pa prepriča vsakega otroka, da delfinčka sprobava znova in znova.