Na zalogi

Tricikel poganjalec FREE 2 MOVE, zelen

Tricikel poganjalec FREE 2 MOVE  je odlična izbira za malčke, ki se šele podajajo v svet mobilnosti in prvega samostojnega raziskovanja.

79,99  (cena z DDV)

Tricikel poganjalec FREE 2 MOVE, zelen

Leseni tricikel poganjalec FREE 2 MOVE  je odlična izbira za malčke, ki se šele podajajo v svet mobilnosti in prvega samostojnega raziskovanja okolice. Vašega malčka bo lahko spremljal že od 18. meseca naprej. Ker se zlahka pretvori iz trikolesnika v dvokolesnika ga bo malček lahko uporabljal vse dokler ga ne preraste oz. dokler ne preseže teže 20 kg.

Sedež je nastavljiv po višini in dolžini, zato ga boste zlahka prilagodili potrebam vašega malčka. Vožnja s tem poganjalčkom je odlična za urjenje ravnotežja in je popolna predpriprava na vožnjo s kolesom s pedali.

Lastnosti: 

  • primerno od starosti 18. mesecev naprej
  • maksimalna obremenitev poganjalca: 20 kg
  • enostavna sprememba tricikla v dvocikel in obratno
  • po dolžini in višini nastavljiv sedež
  • velikosti koles: 7 col
  • nastavljiva višina sedeža na 3 višine: 23-25-27 cm
  • dimenzije: 96 x 48 x 39 cm

Odličen poganjalec bo tudi super darilo za rojstni dan, ki se ga bodo poleg malčka razveselili tudi starši. Spodbujajte gibanja preko igre z nakupom primerne igrače.
Na voljo tudi druge aktualne barve. Vožnja s poganjalcem bo odličen trening pred pričetkom kolesarjenja s kolesom na pedala. S poganjalcem se bo otrok naučil motorike in urjenja ravnotežja.

 

Leseni poganjalec je zasnovan za najmlajše, in sicer za malčke že od 18 mesecev starosti naprej, da izkusijo prvo vožnjo.

Najprej ga otrok uporablja kot tricikel, ko je pripravljen, ga v nekaj korakih spremenite v dvokolesno šolsko kolo. Izdelan je iz visoko kvalitetnega lesa in ima gumirana kolesa.