Ni na zalogi

Velik tovornjak in dva avta, PILSAN

Velik tovornjak za igro v kompletu z dvema avtoma! Ta super tovornjak je ustvarjen za otroško domišljijo in in veliko zabave.

Velik tovornjak in dva avta

Predstavljamo vam super izdelek – velik tovornjak za igro v kompletu z dvema avtoma! Ta super tovornjak je ustvarjen za otroško domišljijo in in veliko zabave. Navdušil bo otroke različnih starosti.
Naš velik tovornjak ima trpežno konstrukcijo, izdelano iz visokokakovostnih materialov. To zagotavlja dolgotrajno igro. Dolžina tovornjaka meri približno 50 centimetrov, kar ga naredi dovolj velikega, da lahko otroci uživajo v realističnih igrah prevažanja tovora.

Tovornjak ima prikolico in dva avta za še dodatno igro. Otroci se bodo počutili kot pravi vozniki tovornjakov, medtem ko raziskujejo domišljijski svet prevoza tovora.

Naš velik tovornjak je primeren za otroke od 1. leta starosti dalje. Poleg tega spodbuja razvoj motoričnih sposobnosti, domišljijo in kreativnost otrok. Otroci se lahko prelevijo v voznike tovornjakov, raziskujejo nove kraje in ustvarjajo svoje pustolovščine.

Lastnosti:

  • velik plastični tovornjak in dva avta
  • kakovostna plastika
  • blagovna znamka: PILSAN
  • dimenzije: 26 x 49 x 31 cm
  • primerno za starost: od 12 mesecev dalje

Če iščete igračo, ki bo navdušila vašega otroka in mu omogočila ure in ure zabave, je naš velik tovornjak prava izbira. Odkrijte svet prevoza tovora skozi igro in pustite, da otrok razvije svojo domišljijo na najboljši možen način!