Na voljo po naročilu

Voziček PEG PEREGO Pliko mini, mon amour

239,99  (cena z DDV)

Na voljo po naročilu

“Marela” voziček PLIKO MINI se zloži kot dežnik, zložen pa zavzame zelo malo prostora; pospravite ga lahko v vsak prtljažnik, ob tem pa ostane dovolj prostora tudi za ostalo prtljago.
Aluminijasto podvozje pa mu omogoča trdno ogrodje in s tem stabilno vožnjo, hkrati pa, da je podvozje izjemno lahko in tako enostavno za manevriranje. Vzmetena kolesa prinašajo maksimalno mehkobo (tudi po več letih uporabe) in brezmejno svobodo v gibanju.
Hrbtno naslonjalo je nastavljivo v 3 položaje do naklona 150° in homologirano za uporabo od rojstva, pa vse do kadar ga boste potrebovali.
Mere zloženega vozička: 50 x 101 x 84 cm.
Je najmanjši v svoji družini, a kljub temu lahko zložen stoji samostojno. Tehta le 5,7 kg! Opremljen je z veliko panoramsko streho in s prostorno nakupovalno košaro.

Mini voziček, maxi svoboda v gibanju.

Majhen in lahek, s svojimi 5,7 kg omogoča, da ga zložite z eno samo roko, brez sklanjanja.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodje.

Enostavno zlaganje

Zloži se kot dežnik, zložen pa zavzame zelo malo prostora; pospravite ga lahko v vsak prtljažnik, ob tem pa ostane dovolj prostora tudi za ostalo prtljago. Pliko Mini zagotavlja brezhibno higieno kjerkoli ste, saj se, medtem ko je zložen, prevleka nikoli ne dotika tal.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.