Na voljo po naročilu

Voziček PEG PEREGO, YPSI Combo – MON AMOUR

Your Parenting Style Idea. Bodi Ypsy!
Doživi starševstvo kot novo pustolovščino in ustvari tvoj slog starševstva!

799,99  (cena z DDV)

Na voljo po naročilu

Your Parenting Style Idea. Bodi Ypsy!
Doživi starševstvo kot novo pustolovščino in ustvari tvoj slog starševstva! Eleganten. Udoben. »Made in Italy«. Na voljo v dveh verzijah, kot športni voziček ali Combo sistem.

Ypsi je popolnoma nov voziček z obrnljivim sedežem – izjemno agilen in neverjetno udoben. Najboljša izbira za urbano uporabo in lažje gibanje v ozkih in prometnih ulicah.

Ypsi Combo izpolnjuje vse zahteve in potrebe tvojega otroka od rojstva dalje. Sistem vsebuje agilen športni voziček z obrnljivim sedežem in udobno ter praktično košaro za novorojenčka. Lahko ga dopolnite z najnovejšo lupinico Primo Viaggio i-size ali lupinico Primo Viaggio SL. Kot dodatek je na voljo torba za pripomočke v več verzijah, stojalo za košaro, dežne prevleke in zaščita pred mrčesom ter dodatna blazina za športni del.

 

SODOBNA IZBIRA
Ypsi je ustvarjen za dolge mestne sprehode in za premagovanje urbanih ovir. Širok je le 51 cm, kar omogoča nemoten dostop v vsak kotiček. Vzmetena in uležajena Soft Ride kolesa pa zagotavljajo udobje tudi takrat, ko vaš otrok v vozičku sladko sanjal. Kolesa Soft-Ride z zračnimi komorami predstavljajo napredek v udobni vožnji, saj imajo vse lastnosti napihljivih koles, a z veliko prednostjo, da so brez zračnice in tako brez možnosti za pok. Aluminijasto podvozje in vzmetenje nudita še dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.

ENOSTAVNO ZLAGANJE
Način zlaganje omogoča, da bo voziček zložen en, dva, tri. Tako enostavo je, da ga zložite medtem, ko v naročju varno držite svojega otroka. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno.

YPSI
Športni sedež je nastavljiv v tri položaje: sedenje, sproščanje in počivanje. Ročno šivan usnjen ročaj je teleskopsko nastavljiv po višini. Velika in raztegljiva spodnja košara. Ročno šivano usnjeno prednje varovalo. Raztegljiva streha z UPF50+ zaščito pred UV žarki. Prevleka za noge, ki se pritrdi z zadrgo.

KOŠARA YPSI
Elegantna košara je izjemno udobna in praktična. Zaradi svoje prostornosti bo novorojenček v njej udobno počival in se pravilno razvijal.

DODATNA OPREMA
Kot dodatek je na voljo torba za pripomočke v več verzijah, stojalo za košaro, dežna prevleka, zaščita pred mrčesom ter dodatna blazina za športni del.