Pripomočki za nego

Filter

Pripomočki za nego s katerimi bodo vaše prve urice z novorojenčkom lažje, bolj mirne in prijetne za oba. Osnovni prvi pripomočki kot so banjica, tetra pleničke in različne krpice. Ti res ne bodo smeli manjkati ob prihodu novega družinskega člana. To je le nekaj izdelkov, ki jih boste potrebovali že takoj in vam bodo prišli prav še dolgo časa.
Prav tako ne smemo pozabiti na pleničke, slinčke in različne pripomočke, ki nam bodo olajšali vsakodnevno dogajanje z dojenčkom.
Uvajanje goste hrane je za marsikakšnega starša prav naporno. A je takoj lažje, če imamo primerne slinčke, krožnike in pribor, ki bo ustrezal in poskrbel za enostavno uporabo.
Tudi, ko rastejo prvi zobki bo zelo prav prišlo kakšno grizalo. V naši ponudbi lahko najdete odlična naravna grizala, ki so 100 & naravna in res idealna. To so grizala Oli&Carol, ki bodo olajšala težke dneve ob izraščanju zobkov, lahko pa jih boste uporabljali tudi kot vodne igračke. Ker nimamo luknjic se tako ne bo nikjer nabirala umazanija ali plesen.