Na zalogi

Otroški set za veterino, TOOKY TOY

Otroški set za veterino – popolna igrača za otroke, ki obožujejo živali in sanjajo o tem, da postanejo veterinarji.

24,99  (cena z DDV)

Otroški set za veterino

Predstavljamo vam naš čudovit igralni set za veterino – popolno igračo za otroke, ki obožujejo živali in sanjajo o tem, da postanejo veterinarji. Ta set bo spodbudil otrokovo domišljijo, razvijal njegovo skrbništvo in mu omogočil, da vstopi v vznemirljiv svet veterinarstva.

Naš 16-delni igralni set za veterino vsebuje vse, kar bo otrok potreboval za igranje vlogo veterinarja. Vse skupaj je priročno pakirano v prenosni torbici.

Set vključuje različno veterinarsko opremo, ki jo bo otrok uporabljal med svojo igro. To vključuje stetoskop, termometer, brizgo, škarje še veliko več. Vse te predmete lahko otrok uporablja za pregledovanje in zdravljenje svojih plišastih pacientov.

Lastnosti:

  • 16-delni igralni set za veterino
  • primerno za otroke od 3. leta starosti dalje
  • priložena priročna torbica za shranjevanje
  • dodatki iz lesa, papirja in plastike
  • idealno za predšolske otroke
  • blagovna znamka: TOOKY TOY

Naš igralni set je zasnovan tako, da spodbuja interakcijo in domišljijo. Otroci lahko prevzamejo vlogo veterinarja, ki skrbi za bolne živali. Lahko preverijo utrip, pregledajo ušesa, preverijo temperaturo in celo izvedejo “operacijo”. Ta realistična izkušnja bo otroku omogočila, da se poglobi v vlogo in razvije svoje spretnosti.

Igralni set za veterino je primeren za otroke od 3. leta starosti dalje. Poleg igranja v vlogi veterinarja, bo ta set spodbudil otrokov razvoj motoričnih spretnosti, logičnega razmišljanja in empatije. Otroci se bodo naučili skrbeti za živali, razumeti njihove potrebe in kako pomagati v primeru bolezni ali poškodb.

Če iščete izobraževalno in zabavno igračo, ki bo otroku omogočila, da se poglobi v vznemirljiv svet veterinarstva, je naš igralni set za veterino popolna izbira. Spodbudite otrokovo strast do živali in pustite, da se njegova domišljija razcveti med igro veterinarja!